Serbian English German Romanian Spanish

међународни дан младих

Министарство омладине и спорта жели да у сарадњи са Ресурс центрима, канцеларијама за младе, волонтерским групама и медијима из сваког округа организује истовремене јавне догађаје поводом обележавања Међународног дана младих на тему омладинског активизма, од којих би један догађај био централни.

 

Очекује се да се обележавање Међународног дана младих обухвати следеће аспекте:

  1. да се предлог манифестације припрема и спроводи уз сарадњу са канцеларијама за младе из конкретног округа
  2. да се спроводи у исто време и обухвати креативне, иновативне, промотивне, спортске, културне и друге активности
  3. да активно буду укључени представници волонтерских група, активисти канцеларија за младе
  4. да се активно укључе медији из конкретног округа
  5. да промовише циљеве Националне стратегије за младе и јавни интерес у области омладинског сектора који је дефинисан Законом о младима

Позивамо све младе из Борског округа да поставаљају своје идеје на Млади су закон-Борски округ програма у периоду од 3. до 16. јуна, а Ресурс центар за Борски округ ће објединити све пристигле предлоге, и на основу тога предложити манифестацију којом се обележава Међународни дан младих у Борском округу и са којом номинује Борски округ за округ у коме ће се централно обележити Међународни дан младих у Србији.

На основу номинација прикупљених од свих Ресурс центара програма МЛАДИ СУ ЗАКОН, Министарство омладине и спорта ће изабрати округ у коме ће се централно обележити Међународни дан младих у Србији.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com